محل تبلیغات شما




























به نام آن که جان را فکرت آموخت

امروز سالروز قیام سی ام تیر ملت ایران و مردم تهران است. پس از اعلام حکومت نظامی توسط دولت شاه، ملت با رهبری مرحوم آیه الله کاشانی قیام کرد و در اعتراضی خونین، حکومت نظامی  را شکست داد و دکتر مصدق را به قدرت بازگرداند. این جنبش، نه اولین و نه آخرین باری بود که روشنفکران، با حمایت ت و ملت مسلمان به قدرت رسیدند اما قدر آن را ندانسته و در مدتی حدود یک سال و یک ماه تلاش برای منزوی ساختن ت، در 28 مرداد 32 شکست تلخی را پذیرا شدند. 
این روزها شاهد آن هستیم که کشورهای باعث و بانی عمده مشکلات کشورمان در برنامه های تولیدی و تلویزیونی و رادیویی و تبلیغاتهای گسترده رسانه ای خود، از تورم، گرانی و مشکلات مردم ایران ناراحتند و بساط غمگساری پهن کرده اند. حال آنکه منشا اکثر آنها خودشان هستند. زبان حال آنان مثل معروف در زبان فارسی است که: خود می کشی و خود تعزیه می داری؟ مدتی دست از سر ملت ما بردارید تا ببینید به چه افق های گسترده ای از توسعه، دانش، فناوری و رفاه دسترسی می یابند، البته این مهم با مدیریتی انقلابی، موفق و کارآمد حاصل می شود.
در جریان سوال از رئیس جمهور محترم عرض کردم که موضوع رکود تورمی را جدی بگیرید که آثار آن عمیق و دراز مدت است وامروزه برخی از آنها را مشاهده می کنیم. جالب آن است که دولت محترم اقدامات پراکنده غیر مفید و فسادزا را به برخی از اقدامات قانونی نظام مند و سراسری ترجیح می دهد، بهانه های مختلفی برای آن عنوان می کند. منتظریم بدانیم چرا سطح عمومی قیمت ها را حداقل در خصوص کالاهای اساسی و نهاده های کشاورزی کاهش نمی دهند و چرا بند (ز) تبصره (7) قانون بودجه (98) را اجرا نمی کنند؟  وزیر محترمی که مسئول کنترل قیمت دارو و تجهیزات پزشکی است این روزها خود به منتقد تبدیل شده است. متوجه نیستیم که غیر از ایشان چه کسی باید جلوی این نابسامانی و مدیریت ناصحیح منابع را بگیرد؟ زیرمجموعه های رها شده وزارتخانه مشغول کدام سوء استفاده های کلان اند و چرا وزیر محترم همانند دیگران صرفاً انتقاد می‌کند. واقعاً چه اوضاعی است؟
وزارت راه و شهرسازی تولید مسکن و تکمیل موارد گذشته، احداث راه‌ها و آزادراه‌ها و خطوط راه آهن را جدی تر پیگیری کند. راه آهن تبریز میانه چه میزان دیگر شاهد تاخیر خواهد بود؟ آزادراه سهند تبریز تا چند سال دیگر قرار است به تاخیر بیفتد؟ چرا امورات را در اختیار شرکت عمران شهر جدید سهند قرار نمی دهید تا پروژه به سرعت تکمیل شود؟ در گذشته شرکت اختیارات فعلی را نداشت در حال حاضر که اختیار را دارد چرا این گونه ضعیف و ناکارآمد عمل می شود.
اخبار منتشره درباره ت دولت درخصوص صدا و سیما هم بسیار عجیب و متضمن تخلف از مواد مختلف قانونی است. از قرار اطلاع این رویه اصلاح شده است. اما در صورت تداوم، مجلس باید تصمیمات اساسی اتخاذ کند.
شهرداری تبریز نسبت به مسائل مناطق مختلف در این شهر اهتمام لازم را داشته باشد. چه معنا دارد که خدمات مورد نیاز در شهرک شهید بهشتی تبریز و شهرک اندیشه ارائه نشود، آن هم به بهانه این که در گذشته احداث آنها توسط راه و شهرسازی انجام شده است.
مردم ساکن در این محلات چه تفاوتی با اهالی چند متر آن طرف‌تر دارند؟ شورای محترم چرا شهرداری را به انجام خدمات مورد نیاز در این مناطق را وادار نمی کند؟
چرا بازارچه های فروش محصولات برای ارائه خدمات به مردم شکل نمی‌گیرند چرا در زمینه ساماندهی دستفروشان در این بازارچه ها اقدام نمی شود؟
شهرستان اسکو جمعیتی در حد فرمانداری ویژه دارد چرا اقدام نمی شود؟ امور شهرک صنعتی سنگ در آذرشهر و شهرک صنعتی اسکو چرا به تاخیر افتاده است؟ امیدواریم مسؤولان مرتبط در بخش صنعت و معدن به زودی اقدام کنند. علت تأخیر ها در این زمینه چیست؟
بطور کلی چرا مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی به درستی رصد نمی شوند و برای حل آنها اقدامات عملی در کار نیست؟ چرا کارهای نمایشی و تبلیغاتی بی حاصل اولویت پیدا کرده اند. چرا بودجه موضوع (جزء4) بند (الف) ماده (43) قانون برنامه ششم و بند (پ) آن در خصوص معادن به درستی عمل نمی شود. و چرا حیف و میل می شود؟
 طرحی که تحت عنوان تنظیم بخشی از مقررات اداری، مالی و پشتیبانی آموزش و پرورش در مجلس مطرح است، کلیات آن به تصویب رسیده و برخی از مواد آن در صحن مجلس و برخی دیگر در کمیسیون محترم برنامه و بودجه تصویب شده است، چرا نهایی نمی شود؟ چرا موضوع بسیار مهمی که انتظار و مطالبه فرهنگیان عزیز است این گونه به تاخیر می افتد؟ از همکاران ارجمند و کمیسیون محترم انتظار داریم این موضوع را سریعا گزارش نمایند تا حداقلی باشد برای انتظار به حقی که فرهنگیان عزیز دارند. 
ضمن تقدیر از برخی اقدامات بانک مرکزی در ارتباط با کنترل قیمت ارز، تذکری به بانک مرکزی، شورای پول و اعتبار و مسؤولان بانکی کشور دارم.
چرا در مورد توسعه تولید و به کارگیری بیت کوین اقدام مناسبی وجود ندارد؟ تعداد ماینرها دارد به تدریج کل کشور را درگیر می کند. درصد قابل توجهی از کارخانجات خطوط تولید خود را تعطیل کرده و بیت کوین تولید می کنند. هر کدام از این واحدها می تواند هم زمان 30 ماینر را به کار بیندازد که در حال حاضر هر کدام حدود ده میلیون تومان ارزش داشته و هر دستگاه روزانه حدود شش دلار سود دارد. صرافی ها هم با آنها همکاری می کنند. در این میان مقدار زیادی برق مصرف می شود و روز به روز فشار بر شبکه برق افزایش می یابد. خروج شدید ارز از کشور و پولشویی در قالب بیت کوین در حال انجام است. در آینده  افزایش سقف هر بیت کوین نیز پیش بینی می شود. این جا به جایی گسترده ارز، دردسر سایر جابجایی ها و مشکل گمرک ندارد. بانک مرکزی هم در عمل کاری نمی کند. هیچ دستگاهی در کشور نظارت کارآمدی ندارد. این فعالیت هیچگونه مالیاتی پرداخت نمی‌کند. وزارت ارتباطات اقدام جدی ندارد. وزارت نیرو که مشغول فشار بر مردم و پرداختهای نجومی در زیرمجموعه های خویش است، و دلش را به لامپ اضافه خاموش خوش کرده و دریافتهای سنگینی از مردم در ارتباط با برق و از کشاورزان محروم در ارتباط با آب دریافت می کند، با این مصرف سنگین کاری ندارد. مصرفی که در یک کلانشهر با کل مصرف مردم آن شهر برابری می کند! از آن سو برای آبگیری سد شهید مدنی هم پول ندارد. وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و مجموعه شورای پول و اعتبار نیز نسبت به این مهم بی تفاوتند. وزارت صنعت، معدن و تجارت هم با تعطیلی واحدهای تولیدی کاری ندارد. به تدریج واحد ها و کارگاه های زیر ۱۰ نفر هم گرفتار شده و می شوند. در جهان هم کشورها و دولت هایی که داد آنها برای FATF به آسمان ها بلند است، در این پولشویی بین المللی گسترده ساکت اند و هیچ گونه اقدامی ندارند. ماشین ها عمدتاً از کشور عراق وارد می شوند. اگر واقعاً این فعالیت مجاز است، چرا خودتان تولید نمی کنید و چرا بر واردات آنها نظارت نمی‌کنید و چرا سود این فعالیتها به کشور بر نمی گردند و اگر خلاف است چرا اقدامی از سوی گمرک و سازمان امور مالیاتی و سایر مجموعه های مرتبط انجام نمی گیرد.
 البته مشکلات ما با بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار فقط اینها نیست، چرا همه بانکها درمورد  اجرای بند (پ) ماده ۴۶ قانون برنامه ششم اقدام نمی کنند؟، چرا بند (ل) تبصره (16) قانون بودجه سال 98 با گذشت 4 ماه از سال اجرا نمی شود؟ تا چه میزان قانون شکنی؟ چرا در اجرای این قوانین اقدام نمی شود؟
اینها گوشه هایی از سوالات و ابهاماتی است که مردم دارند که امیدواریم با اقدامات عملی، پاسخ آنها را بشنوند.
در پایان، از مسؤولان محترم مرتبط در مجلس انتظار داریم با گذشت نزدیک به سه سال از حادثه تلخ قطار تبریز- مشهد، گزارش ارسالی کمیسیون محترم عمران را قرائت کنند. در این مورد چرا این همه تعلل می شود؟
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

ناطقان میان دستور صحن علنی مجلس شورای اسلامی

اقدامات اخیر قوه قضائیه

مستقل شدن بودجه جاری از درآمدهای نفتی

بازدید از هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز

نمی ,های ,هم ,ها ,مردم ,محترم ,در این ,را به ,و چرا ,اقدام نمی ,بانک مرکزی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

kinsdovegwork فروشگاه سایبان برقی و سقف متحرک اخبار فناوری سلام دومی هااااااا بخند Willard's page حسابداری AC30 و حسابر30، پایان نامه، از هنرستان تا دانشگاه رادیو جوان موزیک قالب میوه پاپ شف Pop Chef + گارانتی علمی، آموزشی، اطلاع رسانی امید