محل تبلیغات شما
در آیین تودیع و معارفه مدیران کل فرودگاه های آذربایجان شرقی بر ضرورت تسریع در احداث ترمینال پروازهای خارجی در فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز تاکید شد.

ترمینال فرودگاه تبریز بعد از ۶ سال هنوز تکمیل نشده است
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس در این مراسم گفت: چرا ترمینال فرودگاه بین المللی تبریز بعد از ۶ سال احداث فونداسیون به بهره برداری نرسیده است.
دکتر محمدحسین فرهنگی با اعلام مطلب فوق اظهار داشت: جایگاه ترانزیتی بخصوص در سطح بین الملل تبریز توجه ویژه به پروژه های فرودگاه تبریز را می طلبد و با وجود سطح پروازی در فرودگاه بین المللی تبریز عدم بهره برداری از ترمینال خارجی این مجموعه مورد سوال شهروندان است.
وی، در سطح کشور نیز خواستار نظارت بر کیفیت و سرعت پروژه های عمرانی فرودگاهی شد و تاکید کرد: کیفیت پروژه ها باید مورد ارزیابی قرار گرفته و با فاز بندی آنها نیز سرعت و تسریع در تحقق آنها را ممکن کرد.
دکتر فرهنگی، با اشاره به اقدامات کمیسیون عمران مجلس در ادوار گذشته گفت: اصلاح شرایط شرکت های فرودگاه های کشور، بازنگری در مناطق ممنوعه پروازی، اساسنامه دار شدن و استقلال شرکت فرودگاه های کشور و اصلاح رویه های سرمایه گذاری از جمله این اقدامات بود.

ضرورت تسریع در احداث ترمینال پروازهای خارجی
عضو هیات مدیره و راهبری عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاه های کشور نیز گفت: شرکت های هواپیمایی بدهی خود به شرکت فرودگاه های کشور را پرداخت کنند.
حسین اسفندیاری اظهار داشت: حوزه حمل و نقل هوایی عرصه هزینه ای هست و شرکت های هواپیمایی با پرداخت بدهی خود به این مجموعه می توانند کمک شایان به تسریع پروژه ها و بهسازی زیرساخت های صنعت حمل و نقل هوایی داشته باشند.
وی با یادآوری موقعیت تبریز به عنوان شهر اولین ها افزود: هرچند بعد از دهه ۸۰ توسعه باند، دستگاه های ناوبری، رادارها، سیستم های ارتباطی و… در فرودگاه های آذربایجان شرقی تسریع داشته اما با توجه به نزدیکی به ۱۴۰۰ بایستی رشد و شتاب حمل و نقل هوایی در سطح کشور و بخصوص آذربایجان شرقی دوچندان شود.
اسفندیاری، در تاکید و قول حمایت ازاحداث ترمینال بین المللی، احداث ترمینال پروازهای خارجی را جزو ضروریات فرودگاه بین المللی شهیدمدنی تبریز اعلام و تصریح کرد:  باید بازنگری در معماری، طراحی و المان های این پروژه صورت گیرد تا حداقل برای ۲۰ سال آینده تبریز پاسخگو باشد.
این مقام ارشد کشوری در حوزه حمل و نقل هوایی وجود فرودگاه سهند در استان را نیز مزیتی بالقوه دانست و تاکید کرد: این فرودگاه در مقاطعی به متقاضیان خدمات دهی داشته که برای از سرگیری این روند می تواند از مزیت های شرکت های هواپیمایی که به سمت ناوگان هواپیمایی با ظرفیت های کم رفته اند استفاده کرد و دوباره شاهد روشن شدن چراغ های باند این فرودگاه نیز شد.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی نیز طی سخنانی با بیان اینکه حق مطلب حمل و نقل هوایی استان ادا نشده، خواستار از سرگیری پروازهای فرودگاه سهند شد.
جواد رحمتی افزود: جایگاه مرزی و بین المللی تبریز، بعلاوه نقش اقتصادی و فرهنگی تبریز به عنوان شهر اولین ها زمینه را برای مطالبات بیشتر در حوزه حمل و نقل هوایی می طلبد.
ایشان نیز با اشاره بر مطالب دکتر فرهنگی، بر ضرورت ایجاد ترمینال پروازهای خارجی در فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز تاکید کرد.

فرودگاه بین المللی تبریز دومین مجموعه دارنده پروازهای فوق العاده خارجی کشور
معاون عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران نیز اظهار داشت:: بیشترین پرواز فوق العاده خارجی کشور بعد از فرودگاه امام در تبریز برقرار می شود.
مصطفی صفایی با تاکید بر ضرورت احداث ترمینال خارجی در فرودگاه تبریز گفت: طراحی و مطالعات این پروژه صورت گرفته و آماده ورود به مرحله اجرایی است.
مدیرکل سابق فرودگاه های آذربایجان شرقی، توسعه ۹۰۰ متری ترمینال را آخرین اقدام در پست مدیریتی فرودگاه های استان اعلام کرد و افزود: با توجه به حجم پروازهای فرودگاه شهید مدنی این ترمینال جوابگوی نیاز منطقه نیست.
وی با اشاره به افزایش چشمگیر جابه جایی مسافر در فرودگاه شهیدمدنی تبریز در چند سال گذشته، گفت: تصریح کرد: میزان جابه جایی مسافر در این فرودگاه از یک میلیون و ۲۵۰ نفر در سال ۹۳ به رقم حدودا ۲میلیون مسافر در سال ۹۶ افزایش یافته است.
صفایی در عین حال به زیان ده بودن فرودگاه تبریز اشاره کرد و افزود: در جذب اعتبارات از محل فرودگاههای کشور فرودگاه تبریز در بین ۵۴ فرودگاه کشور همواره در نخستین رتبه ها قرار داشته است.

فرودگاه بین المللی تبریز باید صاحب گواهینامه شود
در این مراسم همچنین مدیرکل جدید فرودگاه های آذربایجان شرقی گفت: فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز باید گواهینامه فرودگاهی را از سازمان هواپیمایی کشور دریافت کند.
رامین آذری، ترمنیز در تاکید بر سخنان دکتر فرهنگی، ترمینال بین المللی فرودگاه شهید مدنی را جزء نیازهای اساسی و اولیه این مجموعه عنوان و افزود: توسعه هوانوردی عمومی با استفاده از ظرفیت های فرودگاهی نیز باید در اولویت کاری فرودگاهی استان قرار گیرد.
وی با اشاره به بحث داغ زیان دهی و هزینه بر بودن فرودگاه ها گفت: تلاش خواهد کرد تا افزایش درآمد و رسیدن به سطح مطلوب درآمدزایی را در حمل و نقل هوایی استان ممکن سازد.

اقدامات اخیر قوه قضائیه

مستقل شدن بودجه جاری از درآمدهای نفتی

بازدید از هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز

فرودگاه ,های ,تبریز ,ترمینال ,المللی ,نیز ,بین المللی ,فرودگاه های ,فرودگاه بین ,حمل و ,نقل هوایی ,احداث ترمینال پروازهای ,ترمینال پروازهای خارجی ,مدنی تبریز تاکید

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

طب سنتی وایرانی Lacey's info پدران کمرو Wayne's page تشریفات عروسی , تشریفات مجالس , باغ تالار عروسی از جنس ایمان فیلم و سریال رایگان | اسرا فیلم صدای تازه macentcastreas sigallaken